Referanser

Line og Tor Egil September 2007

Vi hadde bestemt oss for at vi skulle gifte oss i Italia. Vi var der på ferie året før, og falt for omgivelsene og naturen i Toscana området.

Til å begynne med lette vi på nettet etter en ”kjøreplan” over hvordan vi måtte gå frem for å få til dette. Under letingen etter informasjon kom vi over ”Veien til Toscana” og tok dermed kontakt med Gunn Janne. Dette har vi ikke angret på siden. Hun hadde flere gode altenativ til hvordan vi kunne løse dette, alt etter hvor mange vi ble. Vi valgte oss et middelalderslott litt opp i en fjellside. Dette er vi veldig fornøyde med, og det hadde akkurat passe størrelse for vårt følge.

Når en skal organisere noe slikt som dette, er Gunn Janne god å ha i bakhånd; hun ordnet ut alt av sakshåndtering, og har gitt beskjed til oss når det har vært noe vi må ta tak i. Det har med andre ord vært full service hele veien.

Vi ankom flyplassen i Firenze dagen før bryllupet, og det var da allerede organisert med buss som tok oss direkte til slottet som vielsen skulle være på (via et supermarked, så vi fikk handlet mat). En føler selvsagt et visst ansvar når en har med 36 av sine nærmeste på en slik tur, men alt var tilrettelagt på forhånd med hensyn til busser og utflukter. Vi hadde noen få ting som vi var usikre på, men betjeningen på slottet var utrolig serviceinnstilte, og ordnet ut med alt som vi måtte ha på hjertet. Ankomstkvelden fikk vi en smak av det Toscanske kjøkken, og deretter snakket vi med den norske presten som Gunn Janne hadde ordnet med. Hun var veldig hyggelig og gjorde en flott vielse.
På bryllupsdagen ble bruden, forlover og noen venninner hentet av en taxi som kjørte de til frisøren. Hun satte opp håret til alle sammen, og var meget dyktig. En stund før vielsen kom floristen med buketten og pyntet kirken. En stund vurderte vi å droppe fotograf, fordi vi hadde flere med gode fotokunnskaper i følget. Dette er vi derimot glade for at vi ikke gjorde nå når vi har fått bildene som han tok.

Når en skal skrive litt om dette, så kan vi ikke komme utenom de særdeles hyggelige vertene på slottet. De hadde et smil om munnen fra morgen til kveld, og ville virkelig at vi skulle kose oss. På bryllupsdagen hadde de laget en nydelig apertivo til etter vielsen. Etter dette var det tre retters middag, som også var fortreffelig, før det hele ble avsluttet med en nydelig kake. Innimellom alt dette var det selvfølgelig mye sang, taler og morro. Så var tiden inne for brudevals, med påfølgende dansing. Deretter fortsatte festen til den lyse morgen…

Vi vil med dette takke Gunn Janne for all den hjelp vi har fått. Hun gjorde det enkelt for oss å arrangere et utradisjonelt og opplevelsesrikt bryllup.

Med vennlig hilsen Line og Tor Egil

line_toregil_2007_5

line_toregil_2007_6

line_toregil_2007_7.jpg

line_toregil_2007_8

Leave a Reply