Referanser

Cecilie og Lars mai 2008

Vi forlovet oss i september 2007, og bestemte oss for å gifte oss utenlands. Vi søkte på nettet, og kom tilfeldigvis over veien til Toscana.. Det så utrolig spennende og veldig fint ut. Vi sendte en uforpliktende mail til Gunn Janne. Hun svarte på alle spørsmålene vi hadde, og i løpet av 2 dager hadde vi bestilt bryllup.

Nervene kom innimellom, for vi visste ikke helt hva vi gikk til. Men det skulle vise seg å være helt unødvendig. Alt overgikk alle våre forventninger.

Bryllupsdagen var fantastisk. Slottskapellet var vakkert pyntet med nydelige blomster. Sopranen skapte en utrolig høytidelig stemning. Presten fra Norge snakket vi med dagen i forveien, slik at vi ble kjent med han og fikk gått gjennom rutinene. Han holdt en flott personlig tale under vielsen. Det var fotografer tilstede fra forberedelsene startet, og til vi satte oss tilbords. Vi var også en stund alene med dem etter vielsen, rundt på området. Mens gjestene koste seg med et flott koldtbord. Fotografene var veldig flinke. De nydelige omgivelsene bidro selvfølgelig til at bildene ble kjempe fine.

Alt gikk knirkefritt, frisør,middag, kaker og musikk alt var en suksess. Resten av uken brukte vi til litt reising, Gunn Janne hadde lagt opp et utrolig flott program for oss. En dag var vi på tur til Pisa, neste dag gikk turen til Firenze, hvor vi også hadde lunsj på et fantastisk kloster. Både maten, nonnene og en utrolig hage gjorde dette til en spesiell opplevelse. Vi hadde også fått arrangert en tur til et vinslott, med omvisning og deretter vinsmaking.

Kvelden ble avsluttet med middag og dans.
De som jobbet på slottet var helt utrolig, de ordnet opp og var kjempe flinke hele uken.

Om noen skulle lese dette og bli fristet til å gifte seg i Toscana, kan det anbefales på det varmeste. Gunn Janne gjorde dette til en fantastisk dag/uke for oss.

Vi vil takke så mye for all den gode hjelpen vi har fått, både i forkant og under selve oppholdet.

Klem fra Cecilie og Lars

cecillie_lars_mai_2008_1

cecillie_lars_mai_2008_2

Leave a Reply