Om oss

Min historie

MITT FØRSTE KJÆRLIGHETSFORHOLD TIL TOSCANA begynte da jeg besøkte regionen i forkant av mine planlagte studier i Firenze. Jeg ble betatt av de pittoreske små landsbyer, vakker natur, det unike toskanske landskapet, folket, maten og vinen.

Min drøm gikk i oppfyllelse den 10. mai 2005. Jeg og min kjære giftet oss i en nydelig slotts kirke i Toscana. Hele den nærmeste familie var med. Det hele var en utrolig romantisk opplevelse. Det var en begivenhet fylt av glede og flotte minner som vi kan sette pris på resten av livet.

om-oss

Veien til Toscana

ETTER AT JEG GIFTET MEG I TOSCANA bestemte jeg meg for å starte et konsulent firma basert på min unike erfaring av å organisere bryllup i Toscana uten innleid hjelp. Filosofien er å skape den perfekte bryllupsdag uten at brudeparet selv skal stresse med å finne kontakter og få alt på plass. Vi har nå hatt over 100 fantastiske bryllup i Toscana. Jeg har i løpet av årene hatt med meg media på noen av våre bryllup. NRK radiodokumentaren var med meg på 4 bryllup i Toscana og programmet ble sendt i alle deres radio kanaler.

MED MIN KUNNSKAP OM TOSCANA kan jeg hjelpe dere i å oppfylle deres drøm om et bryllup i magiske omgivelser. Med sin slående vakre natur og kultur er det et sikkert valg som ikke kan skuffe. Hvorfor ikke ta med seg den nærmeste familie og ta ferie med det samme.

Les også brudepar referansene og media referansene. Her ligger det også filmer fra tv reportasjer osv. Vi er også på facebook og blogg med mye info veientiltoscana.blogspot.com. Her ligger det også info om våre plasser samt historisk bakgrunnsinfo med filmer fra Toscana.

Gunn Janne Fjetland

BRYLLUPSFILM

Ta en titt på filmen fra mitt bryllup i Toscana og bli inspirert:

For ditt drømmebryllup i Toscana – Kontakt meg på info@veientiltoscana.no eller ring 41 55 46 95

Leave a Reply