Referanser

Kjersti og Arnt Morten september 2007

Vårt drømmebryllup!
Hvordan kan jeg ellers beskrive bryllupet vårt på en vakker vingård i Toscana!? Dette har vært en opplevelse som vanskelig kan beskrives med ord og et minne for livet!

Vi ankom Firenze torsdag morgen, 38 glade gjester som så frem til å tilbringe en ukes tid i Toscana. På flyplassen stod bussen vi hadde bestilt og ventet på oss og kjørte oss til vinslottet hvor vi skulle bo. På veien stoppet vi på et lite supermarked hvor vi fikk handlet med oss litt forskjellig til å ha i leilighetene våre. Da vi kjørte videre med fullastet buss var forventningene våre enorme. Kom dette til å være det vi hadde sett for oss??
Det var det! Plassen var bare helt nydelig! Akkurat slik vi hadde håpet! Da alle hadde kommet seg godt til rette i leilighetene sine, slappet vi av og koste oss ved bassenget før vi fikk en omvisning av stedet som endte med vinsmaking i vinkjelleren. Vinen var veldig god og jeg tror det ble kjøpt med noen flasker derfra før vi dro…! På kvelden spiste vi pizza og koste oss til langt på natt.
Neste morgen stod vi opp tidlig. Da kom det en buss og hentet oss og tok oss med til Greve i Chianti hvor vi blant annet var innom den verdenskjente slakterbutikken. Etterpå kjørte vi videre til et kloster hvor vi spiste tre-retters lunch som ble servert av nonner. En helt spesiell opplevelse! Etterpå bar det videre til Piazzale Michelangelo hvor utsikten over Firenze er helt unik! Etter noen timer i Firenze dro vi tilbake til vinslottet for å gjøre oss klar til nok et tre-retters måltid! Nydelig mat og vin ble nok en gang servert!

Så var den store dagen kommet! Solen skinte fra skyfri himmel og alt lå til rette for en fantastisk dag! Og det ble det! Alt var perfekt, håret, brudebuketten, kjolen, sminken… Seremonien var utrolig vakker. En tradisjonell norsk vielse med en fantastisk prest, kombinert med italiensk sopran og fiolinist. Jeg tror dette tok pusten fra noen og enhver. Kirken var nydelig pyntet og jeg kan ikke beskrive med ord hvordan det føltes å si JA til den du elsker i slike omgivelser.

Etter vielsen koste gjestene seg med aperitivo mens vi ble med fotografen rundt på området for å bli fotografert. Bildene ble nydelige og vi viser dem stolt frem til alle som er interessert. Middagen ble holdt i den lille slottsrestauranten og inneholdt alt en bryllupsmiddag skal: god mat og drikke, taler, tårer og våre aller beste venner og nærmeste familie. Da middagen var over var det dans og festen fortsatte ut i de små nattestimer… vi ønsket at den aldri skulle ta slutt…
Denne helt utrolige opplevelsen har vi alt å takke Gunn Janne for. Uten henne hadde ikke dette vært mulig. Hun er helt enestående på alle områder. Alt vi lurte på og hadde spørsmål om svarte hun på så å si på dagen. Vi har ikke opplevd maken til service. Hun ordnet alt for oss, og kom med forslag til utflukt slik at vi fikk oppleve mye av Toscana på få dager. Det er ingen tvil om at hun kan jobben sin. Vi er henne evig takknemlig for å ha arrangert vår drømmebryllup!!

Kjersti & Arnt Morten

kjersti_arntmorten_september_2007_1

kjersti_arntmorten_september_2007_2

Leave a Reply