Referanser

Cecilie og Eirik mai 2007

Vi ønsket å gjøre noe litt utenom det vanlige på vår bryllupsdag. Vi er glad i å reise, og dette var virkelig sjansen til å få reise på ferie med hele familien!

Da vi oppdaget ”Veien til Toscana” på internett, falt vi pladask for dette opplegget. Et lite slottsbryllup i vakre Toscana virket veldig spesielt, og ikke minst romantisk. I tillegg fikk vi vår egen brullupsplanlegger noe som passet oss perfekt. Det var ikke mye av forberedelsene vi trengte å gjøre selv. Gunn Janne var profesjonell, og hyggelig. Hun svarte raskt på våre (mange) spørsmål, og la til rette for at vi fikk det slik vi selv ville på bryllupsdagen. Vi følte virkelig at vi var i gode hender. Det ga oss rom til å slappe av og glede oss til uken i Toscana.
26.mai reiste vi til Firenze sammen med familie og forlovere. Totalt var vi 46 stk som tilbrakte uken sammen. Første delen av uken ga familiene en unik mulighet til å bli godt kjent med hverandre før selve bryllupsdagen. Dagene før bryllupet brukte vi til å se oss om i området og slappe av på slottet. Vi dro på dagsturer med toget til Firenze, og vi leide en buss, som tok oss med til Greve og San Gimignano den ene dagen. Det var også fint å gå tur i dalen som slottet lå i.

Området vi bodde i var utrolig flott. Vakkert og frodig landskap. Malerisk utsikt. Det føltes som om vi ble tatt tilbake i tid. Interiøret i leilighetene ga en spesiell stemning. Himmelsenger, lysekroner og vakre antikviteter…vi følte oss kongelige.
Vi spiste buffet i restauranten, flere dager. Maten og vinen smakte fortreffelig. Vi kunne også lage mat i leilighetene. Det var en opplevelse å handle hos de lokale kjøpmennene. Mye god mat, og stort utvalg

Bryllupsdagen var fantastisk. Slottskapellet var vakkert pyntet med blomster. Fiolinist og sopran skapte den rette stemningen. Gunn Janne var der, og så til at alt var på plass. Presten fra Norge kom dagen før, slik at vi ble kjent med han og fikk gått gjennom rutinene. Han holdt en flott tale under vielsen. Det var to fotografer tilstede fra forberedelsene startet, og til vi satte oss tilbords. Vi hadde også en stund med dem alene etter vielsen, mens gjestene koste seg med et flott koldtbord. Fotografene var veldig dyktige. I tillegg bidro selvfølgelig de spesielle omgivelsene til at bildene ble noe for seg selv.

Vi hadde store forventninger til denne uken. Etter både å ha hørt om, og sett mange flotte bilder fra Toscana. Alt stod til forventningene og vel så det! Dette kan absolutt anbefales på det varmeste. Sammenlignet med det vi måtte ha betalt for en stor bryllupsfest hjemme ble det heller ikke noe dyrere. Det føltes som vel investerte penger. I tillegg får man en kjempeflott ferie med på kjøpet, og unngår alt stress som hører med i dagene før et bryllup hjemme.

Både vi som brudepar og familiene som var med, sitter igjen med mange gode opplevelser og minner etter denne uken. Vi er ikke i tvil, dette hadde vi gjort igjen. Vi gleder oss allerede til neste gang ferien legges til Toscana.

Cecilie & Eirik

cecilie_eirik_mai_2007_1

cecilie_eirik_mai_2007_2

Leave a Reply