Referanser

Hanne og Jim mai 2007

Når vi startet med å planlegge bryllupet var vi opptatt av å kunne feire et sted hvor det ville være overnatningsmuligheter.Dette p.g.a at mange av våre gjester ville komme hele veien fra USA for å feire med oss. Vi hadde også tidligere drøftet hvor vidt det kunne være en mulighet for å feire den store dagen i utlandet.

Vi var inne på mange muligheter, men bestemte oss raskt for Italia, siden vi hadde feriert der for et par år siden og syntes at Toscana var både nydelig og ikke minst romantisk.
Så da gjaldt det bare å finne en bryllupsarrangør som vi kunne stole på og som virket seriøs. Etter å ha søkt litt rundt på nettet og ha vært i kontakt med ulike byråer fant vi en liten introduksjonsfilm om Gunn Janne og hennes firma. Det virket med en gang veldig lovende så vi bestemte oss derfor å ringe henne for å forhøre oss litt nærmere.
Etter samtalen var vi overbevist om at dette var en dame som var både seriøs og ikke minst veldig engasjert.

Fra dag én følte vi oss ivaretatt og i beste hender. Hun la opp løpet og vi fikk fortløpende beskjeder hele veien om hva som skulle skje og hva vi evt måtte sørge for (og påminnelse når vi allikevel somlet oss…). Prest, bolig, mat og t.o.m arrangementer dagen før og etter ble ordnet av henne. Ettersom hun selv har bodd der i noen år, er hun godt kjent og har mange gode forslag og ideer på turer og lignende. Vi bestemte oss for en tre-dagers feiring, hvor vi ankom vinslottet onsdag 16/5 og hadde en fantastisk kveld på plassens restaurant med grilling, levende musikk og dans. Det var ikke noe og utsette på humøret vårt da nei!

Selve dagen ble holdt den 17/5 og jeg (bruden), min forlover, mor og to nieser ble hentet i taxi hvor vi så ble kjørt til frisøren. Alt selvfølgelig arrangert av Gunn Janne. Når vi kom tilbake var det tid for omkledning og fotografering under de siste forberedelsene. Vielsen var kl 1500, som ble holdt i en sjarmerende rustikk kirke. Vi var til sammen 39 gjester og kirken var perfekt for dette antallet. Presten, Gunn Janne hadde kontakt med, sørget for en flott vielse og med sopran som sang, ble dette en seremoni vi aldri vil glemme.

Etter vielsen var det tid for fotografering av to veldig proffe fotografer som fulgte oss rundt på vingården og tok mange flotte bilder. Vi fikk ettersendt et flott album og cd med alle bildene. Mens vi var opptatt med fotoseansen fikk gjestene våre servering i restauranten og litt tid til å bare nyte dagen.

Til slutt var det bryllupsmiddag i restauranten, med nydelig mat og tilhørende kaffe og bryllupskake. Festen ble en suksess og selskapet holdt på til langt utover natten.
Fredag 18/5 (tross mange slitne men fornøyde gjester) ble det arrangert en busstur hvor vi besøkte bl.a en sjarmerende liten by (Greve) hvor vi fikk tid til litt småhandling, café turer og litt sightseeing. Neste stopp var et lite kloster hvor vi ble servert en veldig god lunsj av nonnene som bodde her. Siste stopp var San Gimigiano, med litt mer tid til sight-seeing, handling og gelato. Tilbake på vingården spiste vi en flott middag med grillet kjøtt som hovedrett.

Alt i alt ble dette drømmebryllupet og vi er evig takknemlig til Gunn Janne og Veien til Toscana for å ha arrangert dette for oss. Vi kan anbefale henne på det alle varmeste!

Med vennlig hilsen, Jim og Hanne

hanne_jim_mai_2007_1

hanne_jim_mai_2007_2

Leave a Reply