Referanser

Annette og Johan juli 2007

Da vi forlovet oss i desember ’06 var vi ikke i tvil om at bryllupet måtte bli utenlands. Drømmen var å bli viet på en hvit strand med bølgeskvulp i bakgrunnen… Men da vi kom over nettsidene til Veien til Toscana, med forlokkende slottsbryllup, forandret vi mening totalt; det måtte bli Italia Vi hadde vært i området noen år tidligere, og visste hvor vakkert det var der. Dessuten var det en perfekt måte å få med seg familie og venner!

Vi var så heldige at Gunn Janne klarte å finne plass til oss den påfølgende sommeren, og det gikk slag i slag med mail med masse spørsmål fra vår side, og raske svar fra Gunn Janne. Det tok ikke mange månedene før så og si alt var i boks, og vi bare kunne glede oss til alt vi skulle oppleve. Foruten planlegging av selve bryllupet, fikk vi hjelp til å ordne med aktiviteter til alle våre gjester de 4 dagene vi skulle være der. Vi fikk faktisk med oss 40 personer – med minstemann på 3 måneder og eldstemann på 85, var vi jo litt spente på om alt ville gå “smertefritt”.

Og det gjorde det! Stemningen blant gjestene var på topp fra dag ên, og turen innfridde alles forventininger. Siden våre familier og venner kommer fra Norge og Sverige, var dette en ypperlig mulighet for alle til å bli kjent med hverandre. Bassenget ble raskt en sikker vinner blant både store og små. Vi hadde 4 fantastiske dager sammen, bestående av tur til Siena og Firenze, omvisning i vinkjeller, bading, soling, sene kvelder med god mat og vin, og selvfølgelig: bryllup!

Den store dagen forløp så og si uten bryllupsnerver, bare sommerfugler i magen. Presten var med på å gjøre seremonien flott, personlig og tårevåt, sammen med familiemedlemmers sanginnslag i kirken. Fotografen var utrolig hyggelig og flink, og dokumenterte alt som skjedde fra før vielsen til midddagen startet. Middagen var nydelig, og det manglet ikke på god vin og spumante! Det at kirken, lelighetene og restaurant lå innenfor et lite område, gjorde at det ikke var mulig å stresse fra sted til sted! Personalet på vingården var behjelpelige med alt hele veien, til og med hotellbooking for noen av gjestene som skulle feriere videre i landet. Alle våre meget fornøyde, gjester kan i likhet med oss anbefale denne måten å arrangere bryllup på. Vi retter en stor takk til Gunn Janne som oppfylte alle våre ønsker og var tilgjengelig for oss hele veien, ikke minst under vårt opphold på vinslottet.

Annette og Johan

anette_johan_juli_2007_1

anette_johan_juli_2007_2.png

Leave a Reply