Referanser

Tone og Jan Erik september 2008

Vi hadde brukt masse tid på nettet for å finne et sted i utlandet å feire bryllup sammen familie og nære venner. Vi hadde høye krav da dette også skulle være en ferie for mange, og det kom til å være med en del barn. Ingen av de muligheten vi sjekket ut ga oss sommerfugler i magen, før vi støtte på Veien Til Toscana og Gunn Janne. Vi sendte straks en mail, og fikk svar allerede neste dag. Vi ba om mer info, og det hørtes fantastisk ut!! Vi booket raskt ønsket helg, og kjente spenningen bygge seg opp…

Etter hvert ble det mye mailing frem og tilbake, og vi var nok ikke de enkleste kundene, men det hele ble straks svart på eller ordnet av Gunn Janne. Hun hjalp oss med alt i forhold til bryllupet; musikk i kirka, frisør, mat, musikk på festen, prest, blomster. Til og med restaurant-reservasjoner i Firenze, overnattinger for de fleste etter bryllupet og bussturer rundt i Toscana ordnet hun for oss og gjestene! Som den lille kontrollfriken som jeg er, var jeg litt bekymret over manglende kontroll underveis, men det trengte jeg ikke være! Alt svarte til våre høye forventninger!

Da vi ankom vingården var vi svært spente, men for et sted! Gården oste av sjarme og en helt spesiell atmosfære som fikk oss til å slappe av og bare kose oss! Må si at bildene vi så på forhånd ikke yter stedet full rettferdighet, for her var det vakkert og deilig! Gunn Janne holdt orden på alt fra Norge og sendte oss små påminnelser underveis hele uken vi var der før bryllupet, og ikke minst på selve dagen. Ellers var betjeningen på stedet utrolig hjelpsomme og vennlige, og stod på for å møte våre ønsker. Frisøren var storartet, kjempeflink og både forloveren og bruden var strålende fornøyde. Fotografen fikk skryt fra alle gjestene, og vi hadde med oss venner som er fotografer selv, så det sier litt. Bildene var fantastiske, han klarte å fange fargene og lyset der nede og litt av den unike atmosfæren som preget stedet. Vi er kjempefornøyde.

Presten som Gunn Janne ordnet til oss fra Karmøy kirke var helt utrolig, og aldri har jeg sett så mange så rørt på samme tid! Med sopran og fiolinist og en utrolig prest ble det en uforglemmelig vielse på et vakkert sted med våre beste venner og familien. Helt utrolig! Kunne ikke fått det bedre enn dette! Etterpå var maten kjempegod, har knapt noen gang fått slik perfekt tilberedt mat! Og vinen fra gården er et kapittel for seg selv! Vi tenkte kanskje det var stemningen der nede som gjorde den så god, men etter hjemkomsten var den fortsatt like fantastisk god! Bra vi fortsatt har igjen en del flasker! Gjestene var over seg av begeistring og alle stortrivdes! Det er allerede planer om en ”gjenforeningsfest” der nede….

Dette anbefales på det sterkeste, et bryllup under Toscanas sol vil gi dere et fantastisk minne for livet! Og Gunn Janne er den rette for å hjelpe dere på veien til Toscana!

Hilsen Tone og Jan Erik

tone_janerik_september_2008_1

tone_janerik_september_2008_2

Leave a Reply