Referanser

Marit og Morten september 2008

Takket være Gunn Janne og ”Veien til Toscana” har vi kunnet holde stort og flott 3-dagers bryllup i Toscana. Vi er utrolig fornøyde med hvordan hun organiserte det hele for oss. Bryllupet ble alt vi hadde drømt om, og enda litt til!

Vi var så heldige å få et helt middelalderslott for oss selv og våre 70 gjester. Slottet var fantastisk flott! Det var en helt egen ro og atmosfære over stedet. Perfekt for et romantisk bryllup! Slottets beliggenhet oppe i høyden ga en storslagen utsikt over det nydelige toscanske landskapet. Vi ble betatt fra første øyeblikk!

Vertinnen på slottet snakket godt engelsk og var svært hjelpsom og imøtekommende. Sammen med resten av de som jobbet der ga hun oppholdet det lille ekstra, i form av god service og vennlighet både overfor oss og alle gjestene.

Vi ankom slottet to dager før gjestene. Da rakk vi å bli kjent med stedet og kunne ønske gjestene velkommen og vise dem til leilighene da de kom.

Da gjestene var på plass holdt vertinnen en kort omvisning og fortalte om slottets historie. Deretter var det vinsmaking i vinkjelleren, etterfulgt av en deilig middag i slottsrestauranten. Restauranten var forøvrig veldig intim og stemningsfull. Her fikk vi servert frokost, lunch og middag. Maten og den lokale vinen var utrolig smakfull og god ved alle anledninger. Dessuten kunne vi spise og drikke så mye vi måtte ønske til hvert måltid. Neste morgen kjørte vi buss til Firenze og tilbragte dagen der, før vi returnerte til slottet og inntok nok en utsøkt middag. Det ble sene og veldig hyggelige kvelder med god mat og vin.

Bryllupsdagen ble en ubeskrivelig fin dag for oss. Seremonien i slottskirken var helt nydelig. Kirken var stivpyntet med masse blomster som matchet brude- og brudepikebukettene. Fiolinist, cellist og sangerinne fra operaen i Firenze sørget for vakker og utrolig rørende musikk. Presten var kjempe- flink og holdt en flott vielse. Fotografen fulgte oss fra litt før vielsen til vi startet middagen. Han var meget profesjonell og tok flotte, stemningsfulle og originale bilder av både brudepar og gjester. Vi er veldig glade for det fine albumet han sendte oss i ettertid, i tillegg til alle bildene på DVD selvfølgelig. Aperitivo og bryllupsmiddag inneholdt førsteklasses mat og vin. Restauranten var også flott pyntet med blomstene fra kirken. Vi koste oss med mat, vin, taler og sanger i mange timer, før det ble brudevals og videre dans til langt på natt. Musikeren som spilte hadde et variert og livlig repertoar som fenget de fleste.

Gunn Janne har vært veldig tilgjengelig fra første mail vi sendte henne 10 måneder før bryllupet fram til vi møtte henne på slottet i Toscana. Vi har fått tett oppfølging og informasjon hele veien. Hun har raskt besvart alle spørsmål og har tilrettelagt bryllupet akkurat som vi ville ha det. Absolutt alt gikk som planlagt fra vi ankom slottet til vi reiste igjen. Slottet, omgivelsene, maten, vinen, frisøren, blomstene, seremonien i kirken, presten, fotografen, musikken – alt var helt perfekt!

Vi har fått mange tilbakemeldinger fra gjester som synes vi har gitt dem en fantastisk opplevelse. Vi sender takken videre til Gunn Janne!

marit_morten_september_2008_1

marit_morten_september_2008_2

Leave a Reply