Referanser

Marie og Bjørnar mai 2009

Storslått bryllupsfeiring i Toscana
Etter frieri på toppen av Hardangerjøkulen 17.mai 08 satte vi i gang med planlegging av bryllupet vårt. Vi har begge studert i utlandet og kommer fra hver vår by på vestlandet. Vi har mye venner og familie spredt utover hele landet og i utlandet og bryllup i ett vakkert land som Italia hadde fristet oss begge i lengre tid. Derfor måtte vi gripe sjansen da muligheten bød seg til å samle venner og familie til en uke med glede, opplevelser og bryllupsfeiring i tillegg til en flott kulturell opplevelse i ett fantastisk landskap.Ved vårt første møte med Gunn Janne og Veien til Toscana fant vi fort ut at her kunne vi få alt vi ønsket oss! Gunn Janne har ett utrolig engasjement, innlevelse og ser ingen begrensninger på hva en kan få til under oppholdet i vakre Toscana. Vi valgte å tilbringe uken på vakre Castello de Ristonchi da vi hadde med oss nærmere 90 gjester og dermed kunne kose oss på slottet for oss selv. Vi hadde forskjellige ønsker om utflukter og Gunn Janne ordnet ett flott og minnerikt program. Vi dro først på dagstur til San Gimigniano med felles lunsj på den vakreste restauranten vi noen gang har vært på. Maten og vinen her var utsøkt. Dette ble en uforglemmelig dag både kulturelt og gastronomisk og vi kan anbefale dette stedet på det varmeste! Vi stoppet også innom en vingård. Her fikk alle smake forskjellige typer vin samt prøve olivenoljen som lages der. En fin utflukt, med lærerik omvisning og interessant historie i flott landskap, men vinen nøt vi hver kveld (og dag) på slottet så det ble lite nytt akkurat på den fronten.

Selve bryllupsdagen var en sann fornøyelse. Med 90 festkledde gjester, 25 grader og skyfri himmel ble dette en fantastisk dag! Det var i alt fem jenter som dro til frisøren om formiddagen. Frisørene gjorde en super jobb og etter to timer var alle fem veldig godt fornøyde og vakkert pyntet på vei tilbake til slottet i taxi. Prøvetime behøves ikke her, disse damene hadde satt opp hår mange ganger! Gunn Janne var på plass både før og under vielsen, og hadde full kontroll på det som skulle skje slik at vi kunne slappe fullstendig av! Presten holdt en vakker vielse som ble veldig intim og personlig. Sangen, fiolinen og celloen fra operaen i Firenze fylte rommet og ga oss en følelsesladet stemning som vi ikke glemmer med det første! Fotografen var med oss både før, under og etter vielsen. Han var meget dyktig og vi er kjempefornøyde med resultatet! Middagen smakte utsøkt, festen varte til langt på natt og bryllupsdagen ble drømmen som gikk i oppfyllelse for oss!

Forventningene våre ble innfridd til det fulle! Stedet, menneskene som jobbet der, og ikke minst Gunn Janne gjorde dette bryllupet til et minne vi og gjestene aldri vil glemme! For de som har lyst på en helt spesiell bryllupsfeiring i utlandet, kan vi anbefale Veien til Toscana på det aller varmeste!

Marie og Bjørnar

marie_bjornar_mai_2009

Leave a Reply