Referanser

Hege og Roald juni 2011

Kort oppsummert er vi strålende fornøyde med Gunn Janne og hennes Veien til Toscana. God oppfølging og personlig engasjement, i kombinasjon med masse erfaring fra bryllupsplanlegging og fantastiske samarbeidspartnere i Italia, sørget for at bryllupet vårt ble en uforglemmelig opplevelse for både brudepar og gjester.

Vi hadde planlagt et tradisjonelt bryllup i Norge i Juli 2011. En kveld kom vi tilfeldigvis over Veien til Toscana på nett. Det lå nok litt i bakhodet på oss begge at det egentlig ikke var det tradisjonelle bryllupet i Norge vi drømte om, så det ble til at vi tittet innom, men tenkte at det nok var veldig dyrt. Vi tok kontakt med Gunn Janne litt for moro skyld, og dagen etter hadde vi mottatt mail med all informasjon. Da oppdaget vi at drømmebryllupet i Italia kunne bli virkelighet. Vi fikk alternativer på hvilke plasser som var ledige, og til brudens fortvilelse var det ”kun” ledig på en villa, og hun ville ha det på et slott… Etter en nøyere titt på bildene og samtaler med Gunn Janne ble også bruden rolig på at dette ville bli bra. Og det ble mer enn bra. Plass 5 var helt fantastisk. Vi kunne ikke valgt et bedre sted.

Vi var 28 stykker som reiste og de aller fleste kom lørdag og ble en hel uke. Bryllupsdagen var torsdag 23. juni. Vi hadde flere felles middager i den fantastiske uterestauranten og noen utflukter til vingårder og andre restauranter. Både store og små hadde noen helt fantastiske dager.
På selve bryllupsdagen våknet vi til fantastisk vær og alle gjestene møttes for felles frokost, før bruden og forlovere forsvant opp i leiligheten for å vente på frisøren og makeup artisten som kom på slaget som avtalt. Brudgommen og de andre gjestene møttes til felles lunsj i hagen hvor det hadde blitt laget noen fantastiske piknikkurver med mat, frukt og vin. Dette gav en helt spesiell stemning og anbefales på det varmeste.
Gunn Janne var til stede flere timer før vielsen for å sjekke bryllupsnerver og for å kontrollere at alt var som det skulle. Dette viser virkelig hvor tilstede hun er i det hun gjør. Hun ville like mye som oss at denne dagen skulle bli perfekt.

Gunn Janne hadde ordnet med cellist, fiolinist og sopran fra operaen i Firenze som spilte og sang før og under seremonien. Dette er noe vi ikke ville ha kommet til å tenke på, men det skapte en helt unik og litt magisk opplevelse i samspill med en pyntet hage og voldsom utsikt.
Seremonien ble holdt utendørs, og den norske presten Eldbjørg som også var ordnet av Gunn Janne, var veldig flink og bidro til den flotte stemningen.
Etter vielsen var det tid for en fantastisk aperitivo i hagen med prosecco og italienske småretter. Dette var så godt og så fint tillaget at gjestene snakker om det ennå. Mens gjestene fortsatte med aperitivo, ble brudeparet fotografert av en meget dyktig fotograf. Vi fikk ca 300 bilder på en DVD i høy oppløsning, lav oppløsning og i svart-hvitt.

Middagen bestod av fem kjempegode retter med nydelig vin og et fantastisk pyntet bord. Etter middagen var det fest med live musikk. All ære til kokkene, og de to fantastiske servitørene Valentina og Jimmy som gjorde alt for at brudepar og gjester skulle være fornøyd, både under bryllupet og resten av oppholdet.
Vi fikk virkelig det bryllupet vi hadde drømt om, mye takket være Gunn Janne. Hun fikset alt, og ingenting var et problem. Vi kunne ikke hatt verken et bedre bryllup eller en bedre bryllupsarrangør.
Gunn Janne har våre varmeste anbefalinger, og dersom dere går med drømmer om bryllup i Toscana, er dere i gode hender hos henne og de lokale samarbeidspartnerne i Italia.

hege_roald_juni_2011_5

Leave a Reply