Referanser

Hege og Kurt juni 2010. SECOND TIME AROUND

Vi hadde begge vært gift før, en av oss i kirke og den andre i tingretten, så da vi bestemte oss for å gifte oss var vår første tanke ett lite bryllup med bare våre barn tilstede. Men hvorfor ikke samle familie og venner til en skikkelig ferie og bryllup. Som sagt så gjort; vi søkte på nett og fant ”Veien til Toscana” og herlige Gunn Janne!!

Fra første mail med forespørsel til vi hadde bestemt tid og sted var ikke veien lang. I utgangspunktet bestilte vi til 50 personer og håpet at i alle fall 30 ville bli med……. 42 små og store var vi som dro av gårde fra Alta, Oslo, Drammen,Kristiansand og Colemar i FrankrikeJFor ei fantastisk uke; litt småregn og ganske kjølig da vi ankom fredag til mang og 30 varme deilige grader fra mandag og slik var det til vi dro hjem igjen. Mandag var vi på fellestur i Firenze, en herlig dag med shopping, kunst og god mat. Onsdag fikk vi låne ”grillhuset” på slottet. Noen grillet, noen lagde salater, poteter, grønnsaker og annet godt…Alle bidro og for en koselig kveld vi fikk.

Torsdag var den store dagen; Brud og svigermor ble hentet til frisør, og alle våre bekymringer forsvant som dugg for solen…de kunne virkelig både pynte hår og sminke.Kirken var vakkert pyntet, cellist, sopran og fiolinist var på plass. Brudebukett, knapphullsblomster til guttene og brudepikebuketten var akkurat så vakre som vi hadde trodd, og fotografen kunne ikke vært flinkere.

Vielsen ble en fantastisk opplevelse, fra tårevåte øyne til gapskratt når Anders ”prest” kom med sine små historier. Tusen, tusen takk Anders, du er den beste presten vi noen gang har møtt.

Restauranten var vakkert pyntet og maten smakte kjempegodt.Det ”engelske” bandet som spilte til dans var flinke og med våre ” egne stjerner” Einar, Sebastian og Kati var kvelden en suksess. Tusen millioner takk til Gunn Janne for tålmodighet i alle millioner mailer og spørsmål og for at du hele tiden var der for ossJ Om noen vurderer å gifte seg i utlandet; Vakre Toscana anbefales !!!! og med all hjelp fra Gunn Janne blir dette en opplevelse dere ALDRI vil glemme.

Hege Kristin Hilton og Kurt Liland

hege_kurt_juni_2010_1

hege_kurt_juni_2010_2

hege_kurt_juni_2010_3

Leave a Reply