Referanser

Cristina og Mats September 2014

Nå er det en stund siden vi ble gift, og enda har vi ikke helt klart å lande på beina igjen etter en så fantastisk dag og uke! Kommer vi noen gang til å lande tro? For en utrolig herlig plass , med fine, særegne rustikke leiligheter med alt av hva man trengte av kjökken og annet utstyr. Vi fölte at vi virkelig var på en vingård i Italia, og fikk den atmosfæren vi hadde håpet på.

Selve dagen var bare helt magisk!! Det var så deilig å bare kunne lene seg tilbake og nyte dagen uten å tenke på noe som helst, alt var jo under kontroll! Presten var en fantastisk, kapellet var utrolig vakkert, maten og bordsettingen samt det å få kunne spise ute var bare helt fantastisk!!! Og maten; meraviglioso!!! Du har gitt oss, og ikke minst gjestene våre et minne for livet! Hele den uken satte spor i oss alle, og det var bare gode dager og kvelder der på vinslottet.

De som jobbet på plassen var noen veldig hyggelige folk, og de serverte utrolig god mat! (Vi var på pizzakveld, toscansk aften og grillkveld!)

Dette var en MAGISK opplevelse!

På vegne av oss tre og alle gjestene så vil vi si tusen millioner takk for det du har gjort for oss!! Det ble et minne for livet for både store og små, og etter vår mening; HELT PERFEKT Ikke ble det bare et bryllup, men også en ferie og opplevelse hvor så mange godtfolk var samlet for å kose seg og bli enda bedre kjent med hverandre! Vi fölte at vi levde i verdens beste kollektiv på verdens beste plass, spesielt når vi fikk leilighetene samlet så tett sammen på den måten vi hadde det.

Tusen millioner takk, nok en gang.

Mange gode hilsninger fra Cristina og Mats ☺

christina_mats_juni_2014_1

christina_mats_juni_2014_2

christina_mats_juni_2014_3

christina_mats_juni_2014_4

christina_mats_juni_2014_5

Leave a Reply