Referanser

Cecilie og Webjørn sitt bryllup september 2006

Ved en ren tilfeldighet kom vi over tilbudet om bryllup i Toscana på internett. Vi hadde i utgangspunktet tenkt å ha et tradisjonelt bryllup hjemme i Norge, men endret helt mening når vi såg muligheten for et slottsbryllup i Italia.

Det var selvsagt litt skummelt å legge hele bryllupet i hendene til et firma uten selv å ha muligheten til å sjekke ut fasiliteter, mat etc, men vi fikk veldig god service og oppdatering i tiden før bryllupet og følte oss trygge på at det hele var i gode hender. Det var også store fleksibilitet i forhold til egne ønsker vi hadde rundt feiringen. Blant annet fikk vi bruke en venn som prest og sparte dermed penger på det. Vi var 23 stk som reiste nedover.

Området og slottet vi kom til overgikk all forventning! Hadde vi på forhånd visst at vi skulle like dette så bra hadde vi vurdert å leie plassen 1 uke i stedet for 3 dager. Slottet låg i naturskjønne og rolig omgivelser med eget tilhørende basseng. Den lille sjarmerende kirken, som rommet vel 30 personer, låg vegg i vegg med slottet.

Leilighetene på slottet var mye større enn forventet og standarden var god. Og ikke minst : Bryllupsleilighet i toppen av tårnet:) Slottseier og vaktmester var hyggelige og hjelpsomme og stod på pinne for oss hele helga. Selve middagen var også meget bra – Mye og god mat. Oppsummert: Dette kan anbefales på det sterkeste. Minuset er selvsagt at det er begrenset hvor mange du kan dele dette med.

Cecilie og Webjørn

cecilie_webjorn_91

Leave a Reply