Referanser

Caroline og Bjørn Erik september 2011

Etter et romantisk frieri i Bodø sommeren 2010 begynte vi planleggingen av drømmebryllupet vårt. Ettersom ingen av oss kunne se for seg et tradisjonelt norsk kirkebryllup med over hundre gjester, bestemte vi oss fort for at et bryllup med 32 av våre nærmeste i Toscana passet oss perfekt. Da vi fant Veien til Toscana på internett og fikk vår første e-post av Gunn Janne, var vi overbevist om at vi hadde tatt det riktige valget, og vi har ikke angret et sekund! Gunn Janne har vært utrolig hjelpsom og dyktig, og tok fullstendig over planleggingen av små og store detaljer. Både brud og brudgom har virkelig vært imponert over hvor lite kommunikasjon som måtte til for at Gunn Janne klarte å skape et fullstendig skreddersydd bryllup. Hun hadde tidlig stålkontroll på alt som gjaldt gjester, overnattingsplasser og utflukter. Ikke minst var alt lagt til rette for bryllupsdagen, med alt som hører med av blomsterbukett, dekorasjon, mat og musikk. Vi er virkelig takknemlig for den eksepsjonelle jobben hun gjorde!

Absolutt alt gikk helt smertefritt for seg, uten at bruden trengte å stresse eller ofre en tanke til hvordan ting skulle bli. Frisøren kom og ordnet hår til både brud og forlover uten prøvetime – og til tross for begrensede italiensk-kunnskaper ble begge kjempefornøyde ☺ Musikken under vielsen, som ble fremført av en sopran, cellist og fiolinist fra Firenze Operaen, var helt ubeskrivelig nydelig. Presten vår, Anders, var en fantastisk mann som vi fikk veldig god kjemi med. Sist, men ikke minst, var fotografen svært talentfull. Han klarte virkelig å bevare det unike og vakre lyset og den eventyrlige stemningen. Vi ser stadig på bildene og drømmer oss tilbake til den perfekte bryllupsdagen vi hadde.

Slottet var nydelig og hadde sin helt unike historie, og villa, leiligheter og bassenger var utmerkede. Ettersom været var nydelig hele uken, ble flere av dagene tilbrakt ved bassengene. Men vi måtte selvfølgelig også utforske Firenze, Siena, Greve og Vignamaggio-slottet. Den sistnevnte utflukten var arrangert av vår kjære bryllupsplanlegger, og bød på omvisning av slott og vinkjeller, med påfølgende mat og vinsmaking. Samtlige gjester kjøpte til stor fornøyelse med seg både himmelsk vin og olivenolje herfra.

Den siste kvelden i Italia tilbrakte hele reisefølget på vakre Villa la Vedetta, som en perfekt avslutning på en uforglemmelig uke. Der inntok vi en utsøkt femretters middag, mens vi nøt utsikten over fantastiske Firenze i solnedgangen. Vi er så glade for alle de flotte minnene vi har fra tiden vår i Toscana, og har allerede startet planleggingen av en jubileumstur!
Tusen tusen takk Gunn Janne dette var helt fantastisk

caroline_bjorn_erik_september_2011_10

Leave a Reply