Referanser

Anneli og Jan juni 2009

Etter et lite ”sukk” fra brudgommen om all planlegging, etterfulgt av ”jeg tror vi reiser bort” var ikke bruden sen å be. Vi søkte på ”bryllup i utlandet” og Gunn Jannes nettside kom fram.

Vi syntes dette hørtes litt for godt ut til å være sant: mat, prest, fotograf, frisør, blomster, ja alt du kan ønske deg til dagen din, det skulle Gunn Janne fikse

Vi ble 31 stykker, med stort og smått, som skulle være en uke i fantastiske Italia. Nervene var på høyspenn, for hva hadde vi egentlig bestilt? Ville det bli så fantastisk som vi håpte på? Ville gjestene bli skuffet? Men da vi ankom plassen var all tvil borte. Dette kom til å bli noe helt annet og virkelig FANTASTISK! Plassen var nydelig, leilighetene gamle men med et helt spesielt rustikk preg, og personalet utrolig hyggelig.Vi ankom fredag, dagen før gjestene, så lørdagen brukte vi til å handle inn litt mat til leilighetene og bli kjent med plassen. Søndag hadde vi en felles frokost med alle gjestene, for å ønske alle skikkelig velkommen. Deretter tok vi oss en tur på hesteryggen rundt om i området og dette var HELT FANTASTISK!!

Mandag var det av gårde til nonnekloster for å se seg rundt i en nydelig rennesanse hage og spise lunsj. Det var veldig artig å ha sett ekte nonner, og vi følte oss nokk litt syndige der vi satt 😉
Så dro vi videre til Firenze for litt shopping og sightseeing
SÅ var den store dagen kommet – Bryllup!!
Etter en nervøs og småspist frokost ble brud hentet av taxi for å dra til frisøren. Men her var alle bekymringer unødvendig! Frisøren hadde masse bøker med frisyrer og hun var virkelig dyktig i faget sitt. Dagen gikk utrolig fort og før vi viste ordet av det var Gunn Janne på plass med blomster, med fotografen rett i hælene. Han tok en MASSE nydelige bilder, og resultatet er helt utrolig.

Etter nydelig sang i kirken og den beste presten vi noen gang har møtt, var det tid for mat, sang og taler. Maten var av beste sort og gjestene skrøt utrolig av både steken og den nydelige hjemmelagde isen. Vi hadde i tillegg et ekstra bestilt frukt fat, noe som gjorde seg veldig utover nattetimene når man var for mett til noe annet.Vi vil bare si til alle som lurer på å gjøre dette: Ikke lur! Gjør det! Vi angret ikke et sekund, og vi skal tilbake en vakker dag for å feire et jubileum (forhåpentligvis;))Vi vil takke Gunn Janne for all hjelp, hun er virkelig service innstilt og har svart oss på sikkert en million mailer med spørsmål og undringer. Svarene alltid like raske og hyggelige!Så takk Gunn Janne J For en helt spesiell uke og et minne for resten av livet!

annelli_jan_juni_2010

Anneli og Jan

Leave a Reply