Referanser

Katrine og Svein Terje 2013

Etter 10 år som kjærester begynte planleggingen av det store bryllup.. Vi er en moderne familie som tok ting i motsatt rekkefølge; hus, barn, bil og til slutt bryllup.

Valgene var mange, men å dra utenlands var et alternativ. Italia sto høyt på listen. Ei venninne av meg hadde brukt Gunn Janne som bryllupsplanlegger og fra der var veien kort å gå. Hun fortalte ivrig om sitt Toscana bryllup og vi var solgt.

Vi hadde første møte med Gunn Janne i august 2012. Å så gikk det slag i slag! Vi skulle på ferie til Italia en måned etter første møte med G.J. og da ordnet hun treff på flere slott/vingårder. Vertskapet på vingårdene tok oss godt i mot! Vi falt pladask for plass 5 , så da var valget lett. Vi har 2 barn selv og skulle ha med familie og venner med barn i alle aldersgrupper, derfor var plass 5 det perfekte valg for oss. Der var det basseng, tennisbane, lekeplass og flott turområde.
Veien mot bryllupet gikk knirkefritt. G.J hadde god struktur og orden, så det var en enkel jobb for brud å følge opp. Å hvis jeg i en hektisk hverdag av og til havnet bakpå med gjøremål og tilbakemeldinger til G.J, var hun raskt på plass og hanket meg inn med påminnelsesmailer. Noe som passet meg veldig bra. Forberedelsene til bryllupet bar lite preg av stress på grunn av den gode jobben til Gunn Janne. Det var oversiktlig og enkelt å forholde seg til. Ellers var hun imøtekommende og hjelpsom per telefon, hvis det va noe jeg trengte råd om utenom mail.

Så til selve bryllupsdagen: alt var perfekt og som en opplevelse av å være med i en film ( som flere av bryllupsgjestene har uttalt ). Kulissene var bare helt fantastiske, vertskapet var likeså, maten smakte nydelig og Gunn Janne var der på bryllupsdagen og sørget for at alt gikk bra fra A til Å. For oss som brudepar kunne vi slappe av med familie og venner fram til timene før vielsen. Rett fra basseng, for så å gå inn å stelle deg og komme ut til ditt eget drømmebryllup. Musikk, fotograf, prest, blomster og ned til de minste detaljer var mer enn vi hadde kunnet forestille oss!
Vi hadde noen venner som kom på langweekend uten barn, de fikk maksimalt ut av ei helg. Da var den korte utflukten til Firenze en hovedattraksjon utenom bryllupet. Det var fint med fellesmåltider begge kveldene før den store dagen, for da ble alle kjent med hverandre!

Bryllupet er fortsatt et hett tema blant familie og venner. Å vi har en plan om dra tilbake alle sammen på ferie! Gjestene ble godt kjent med hverandre etter ei uke i lag med mange uforglemmelige opplevelser!

Så tusen takk Gunn Janne Fjetland for at du organiserte bryllupet vårt og gjorde det til et drømmebryllup❤️❤️❤️

Klem Svein Terje og Katrine

Katrine-Svein_2

Katrine-Svein_5

Katrine-Svein_3

Katrine-Svein_4

Katrine-Svein_6

Katrine-Svein_7

Leave a Reply