Referanser

Gro og Ørjan sitt bryllup september 2006

Vi hadde tenkt på å gifte oss en stund, og hadde begge et ønske om å gjøre dette utenlands – i varme og fine omgivelser. Så litt på sjømannskirker og ambassader rundt om i verden – og hadde egentlig bestemt oss for å gå for en av dem.

Men så ble vi tipset om en artikkel om ”Veien til Toscana” i lokalavisen ”Karmsund”, og vi var solgt!! Dagen etter ringte vi Gunn Janne Fjetland, og avtalte tid for å møte henne. Dagen vi møtte henne, ble vi presentert for de ulike alternative stedene vi kunne gifte oss i Italia – og før vi gikk ut døren hadde vi bestilt bryllup til 12. september 2006.

Har alltid hørt at folk som skal gifte seg, har en veldig travel og stressende tid i forkant. Det opplevde ikke vi!! Alt sammen var tilrettelagt, og det eneste vi trengte å tenke på, var hva vi skulle ha på oss, hvem som skulle bli med oss – og bestille flybilletter til Firenze. Resten ble ordnet for oss! Klart bryllupsnervene var på plass, men de hadde ikke vært mindre om vi hadde giftet oss her hjemme.

Når vi fortalte at vi skulle gifte oss på et vinslott utenfor Firenze, hadde vi ikke trodd at så mange ville være med å feire sammen med oss – men der tok vi feil… Endte til slutt opp med et reisefølge på 25 personer – som alle sammen hadde en flott uke i Toscana.

Når vi kom til flyplassen i Firenze, kom en buss og kjørte oss opp til vinslottet. Var veldig spente før vi ankom – men vi hadde ikke trengt å bekymre oss i det hele tatt! Stedet var kjempefint!!! Og de som jobber der, var veldig koselige og gjorde alt for at vi skulle ha en fin tid der.

Vi hadde mange barn i reisefølget vårt, så mye tid ble tilbrakt i og ved bassenget og lekeplassen. Det jeg hadde størst bekymringer for på forhånd, var frisøren. Var litt nervøs for å gå til en frisør jeg ikke visste hvem var – og heller ikke hadde hatt noen prøvetime hos. Men det hadde jeg ikke trengt å bekymre meg for. Frisøren var kjempeflink!

Selve vielsen gikk veldig fint for seg. Kirken var koselig, og veldig fint pyntet. Brudebukettene var også veldig bra. Deretter bar det av sted til fotografering, mens gjestene våre spiste apretife. Deretter ble det flere retters middag, bryllupskake, taler, sanger og alt som hører med et bryllup.

Dagene etter vielsen brukte vi tiden til å nyte de flotte omgivelsene, og dro litt på sightseeing rundt om i distriktet. Var et nydelig sted, og vi ønsker sterkt å komme tilbake til Toscana.

Så reiste alle gjestene hjem, og vi tilbrakte en flott uke alene med ungene i Firenze og Roma. Vi er ikke i tvil om at vi valgte det rette stedet å gifte oss. Og ønsker med dette å takke for hjelpen fra Veien til Toscana, som gjorde dette mulig.

Gro og Ørjan

gro_orjan_1

Leave a Reply