Referanser

Ane og Per september 2008

22. september 2008 Villa i Pelago-Toscana. Det er en dato og et sted vi alltid vil huske med glede. Ikke bare vi men alle som var med fikk en fantastisk opplevelse. Vi ønsket å reise bort og gifte oss og samtidig ha en ukes tid med familie og gode venner. Det kunne ikke vært bedre, vi hadde høye forventninger men det vi opplevde i Toscana overgikk alt.

Gunn Janne dukket opp på nettet da vi søkte etter bryllup i Italia. Hun organiserte og fikk alt til å klaffe. Hun organiserte alt, var blid og imøtekommende. Alt vi gjorde var å nyte stedet, bryllupet og ikke minst all den gode maten og vinen!
Frisører, fotografer m.m. alt var tatt hånd om slik at man virkelig følte seg som en prinsesse og prins som skulle gifte seg. Presten Anders Næss, en trivelig rogalending som gjorde seremonien som var i ett privat familie-kapell på slottet til noe helt fantastisk.
Operaen i Firenze stilte med en av sine kvinnelige opera sangerinne som sang til vakre toner fra en toscansk fiolinist. Vertskapet på plassen tok i mot oss som om vi var familie. De stilte opp, var hyggelige, de var så mye mer enn hva man kunne forventet.

Vi skal selvsagt tilbake allerede til våren.

Alle som var med ble en hel uke og var med på turer til Firenze, lunsj på et nonnekloster, vinsmaking, slotts-omvisning m.m. Et bryllup bør ikke vare kortere enn en uke. Transport med sjåfør var selvsagt fikset av Gunn Janne. Gode tips på hva man burde se og oppleve ble også servert. Vi hadde med egne unger og flere gjester hadde også med barn. De hadde alle sammen en drømme uke.

Tennisbane svømmebasseng, bordtennis, fotballbane m.m. var mer enn nok til å engasjere dem. En gutt på 12 år uttalte at dette var århundres bryllup og han skulle gifte seg her han også en dag, det sier alt.

Vi vil takke spesielt Gunn-Janne for en fantastisk opplevelse, og en stor takk til Anders Næss for en flott og minnerik seremoni. Og til alle dere som går med gifteplaner, så vil vi anbefale Gunn-Janne og Plass nummer 5 Villa i Pelago.

Stor klem og hilsen fra
Ane og Per Christian Aune

ane_per_september_2008_1

ane_per_september_2008_2

Leave a Reply