Referanser

Therese og Terje juni 2012

Hvordan skal det være mulig å beskrive det vi har vært med på? Når vi kom hjem etter bryllupet og venner spurte hvordan vi hadde hatt det, satt jeg igjen, etter å ha brukt alle superlativene i boken, med en følelse av at jeg ikke hadde fått beskrevet hvor fantastisk flott dette hadde vært.

Ved å gifte seg i Italia og gjennom VeientilToscana får du så mye mer enn «bare» ett bryllup. Du får minner for livet sammen med de som står deg nærmest, ferie sammen med de du velger å invitere og overraskelser og opplevelser som ikke var bestilt eller betalt for. Jeg må bare neve kokken som kom ned i restauranten og laget pasta foran store barneøyne, firfislene som sprang på murkanten, veien hjem fra restauranten som gikk gjennom en mørk skog der ildfluene blinket og lagte en helt magisk opplevelse…….. «words can not describe».

Da Terje fridde var vi begge enige om at vi ville gifte oss utenlands. Og siden vi har to herlige jenter på 6 og 3 ½ år sammen, visste vi at de skulle være veldig inkludert i bryllupet. Og det var mulig ved å legge bryllupet til en vingård langt fra veier og trafikk.

Vi inviterte nærmeste familie med barn og forlovere med barn, til sammen var vi 13 barn og 18 voksne. Plassen vi bestilte var mer en hva vi hadde ventet på forhånd. Det var ikke bare en natur og kultur opplevelse uten like, men også trygt og godt for barna slik at vi voksne fikk slappet av og nyte livet og solen.

Jeg kalte meg for «luksus» bruden i tiden før bryllupet. For da du egentlig skal være helt på «felgen» av alt som skal ordnes, koordineres, tas stilling til og sees på, var jeg sammen med familien og snakket om og gledet meg til ferien og bryllupet vi skulle ha.

Når den store dagen kom, fikk jeg være helt til stede og bare nyte. Det var Gunn Jane, og hennes herlige samarbeidspartner i Italia Laura, som sprang rundt og ordnet og fikset. Jeg fikk være «gjest» i mitt eget bryllup. Og det gjorde at om ikke alt var helt slik jeg hadde sett for meg eller gikk som planlagt bare smilte jeg og løftet på skuldrene, «det e ikkje så farlig».

Men alt som vi fikk var så perfekt og fantastisk. Kapellet, musikken, presten, blomstene, bord og mat, men det som står først på listen er plassen. Den var helt utrolig med en utsikt som man bare ser på film. Fra soveromsvinduet ser du ut over ett landskap som bugner av grønt, med pløyde marker, vinranker, høyballer og småbruk spredt rundt i dalen.

Alt jeg kan si er at jeg kan ikke forstå at ikke alle velger å gjøre det på denne måten…………………

Tusen takk Gunn Jane og Laura for at dere gjorde den største dagen i våre liv så uforglemmelig flott og bekymringsløs 😉

2012_3

2012_1

2012_2

Leave a Reply