Referanser

Marianne and Christer juni 2010

Etter å ha vært sammen i 21 år fridde endelig Christer. Vi hadde tenk å ha et lite bryllup på en eksotisk strand med bare de nærmeste, men etter en fantastisk ferie i Toscana i 2007 kom tankene over på Italia.

Vi søkte på nettet og kom over Gunn Jannes side, og det så helt perfekt ut! Det eneste vi måtte gjøre var å bestemme sted, og vinslottet plass nummer 4  ble vårt valg. Vi laget invitasjoner, og så var det i gang. Vi hadde ikke noe av stresset vi hører om at andre brudepar har før bryllupet, alt ble fikset for oss.  Så var tiden inne. Vi reiste ned to dager før bryllupet, og hadde 33 stk med oss. Familie og nære venner. Vi var selvfølgelig nervøse, vi hadde aldri vært der og ante ikke om det så ut som på bildene, eller om alle ville like stedet. Da vi stoppet utenfor vingården forsvant nervøsiteten, det var så mye bedre enn for-ventet. Et paradis! Betjeningen var så hyggelige og hjalp med alt. Spesielt Laura fortjener en stor takk. Vi hadde omvisning på gården, vin smaking og avslapning ved bassenget. Vi møtte presten Anders som vi følte vi kjente godt fra før etter en kjempefin samtale med ham i Stavanger. Han møtte oss med entusiasme og la enda mer lokk på nervøsiteten med sitt glødende engasjement.

Den store dagen kom, det var overskyet, litt greit siden det var ca 30 grader hver dag. Bruden ble hentet tidlig sammen med forlover og en venninne for å kjøres til frisøren. Frisøren var så profesjonell og flink, og håret ble helt perfekt. Bruden ble smuglet inn i leiligheten vi delte med våre nærmeste venner. Venninnene pyntet bruden og seg selv og spratt en bitteliten flaske Champagne.

Selve seremonien var magisk. Sopran fra Firenze operaen, cellist og fiolinist gjorde stemningen utrolig rørende.  Etter vielsen var det Apertivo ute i hagen med musserende og deilige toscanske småretter. Fotografene tok nydelige bilder av brudeparet. Middagen var deilig, og selv Christer som er kokk syntes at maten var meget godt tilberedt og presentert. Bandet var veldig bra, og alle koste seg.  Etter vielsen hadde alle en deilig uke med sol, bad, utflukter og gode middager sammen på vingården. Familie og venner kom nærmere denne uken.  Vi ville ikke gjort noe annerledes. Vi anbefaler Veien Til Toscana, og kan ikke rose Gunn Janne og hennes flinke folk nok.

Mariann og Christer

marianne-christer3

marianne-christer2

marianne-christer1

Leave a Reply