Referanser

Lill Siren og Joachim sitt bryllup juni 2006

Vi hadde tenkt ei stund på å gifte oss i utlandet og sjekket etterhvert opp ulike alternativer. Vi sendte blant annet mail til et italiensk slott og undersøkte mulighetene for at de kunne legge ting til rette for oss. Vi fikk imidlertid inntrykk at det ville være vanskelig å få orden på alt det praktiske så lenge vi ikke kjente noen der nede.

I januar 2006 kom vi over hjemmesiden til Veien til Toscana og det viste seg å være løsningen vår. Vi bestemte oss for å holde bryllupet allerede til sommeren og begynte planleggingen umiddelbart. Vi tenkte at det ville bli noen hektiske måneder, men i ettertid kan vi faktisk si at det gikk helt fint. Det har på ingen måte vært noe stress.

Mye av grunnen til det er den fantastiske servicen og oppfølgingen vi fikk. Alle våre spørsmål ble raskt besvart og ingen oppgave var for liten eller stor. Å få hjelp av noen som har bodd i Toscana og som samtidig har de nødvendige kontaktene gjorde alt så mye enklere. Vi skjønte ganske fort at alt var under kontroll og det var en stor trygghet for oss. Det var tross alt en del faktorer som skulle på plass (bl.a overnatting, transport, mat, drikke, musikk, blomster, fotograf, frisør og prest).

Før vi kom ned var likevel litt spente på om alt skulle bli slik vi forestilte oss. Med familie og venner var vi totalt 29 stk og vi følte et visst press når alle hadde reist helt til Italia for at vi skulle gifte oss.

Når vi ankom slottet i strålende sol skjønte vi imidlertid at vi hadde gjort det rette. Omgivelsene var helt fantastiske og rammen for en slik spesiell dag var optimal.

Før selve bryllupsdagen fikk vi et par dager til å nyte de vakre omgivelsene på slottsområdet. Det ble bading og champagne ved bassenget, og vi fikk deltatt på en toscansk buffet på kvelden hvor de serverte nydelig mat og vin. Den ene dagen hadde vi også arrangert en utflukt til Firenze og etter den turen var det deilig å finne roen oppe i åssiden igjen.

Når den store dagen kom var vi begge helt rolige og det var nok mye takket være den fine oppladningen. Seremonien i den vakre og intime slottskirken ble helt spesiell. Norsk prest og musikkinnslag med italiensk tenor og fiolinist bidro til det. Etterpå gikk det slag i slag med apéritif, fotografering, middag og dans. Vi hadde en perfekt dag med nærmeste familie og venner. Vi var spesielt fornøyd med at faktorer som var utenforvår kontroll ble så vellykket.

Dagen etter kunne vi reise rett på bryllupsreise og fikk anledning til å utforske Toscana nærmere. Det ga mersmak og vi skal garantert tilbake. Hvis noen er inne på tanken om å gifte seg i utlandet, vil vi anbafale Toscana på det varmeste og hos Veien til Toscana er dere i de beste hender!

Lill Siren og Joachim

lillsiren_joakim_juni_2006_3

Leave a Reply