Referanser

Camilla og Thomas august 2007

Vi fant “Veien til Toscana” litt tilfeldig. Vi hadde forlovet oss noen måneder tidligere, og kikket etter et sted å ha selskapet Vi fant mange fine steder i Norge, men de manglet det lille ekstra til “eventyret”, og prisene var høye. Vi søkte på nettet, og spøkte med å holde bryllupet utenlands. Etter litt surfing, kom vi over “Veien til Toscana”. Vi skrev en uforpliktende mail, og fikk raskt et hyggelig svar fra Gunn Janne.

Etter dette utviklet idéen og dagdrømmen om toskansk bryllup seg, og det gikk opp for oss at dette var mulig, både praktisk og økonomisk. Det var litt “skummelt” å planlegge bryllup så langt borte, på et sted vi aldri hadde sett i virkeligheten. Gunn Jannes behagelige og hyggelige, men på samme tid korrekte og hurtige tilbakemeldinger gjorde at vi fort fikk tillit til å holde bryllupet gjennom henne.

Da den store dagen endelig nærmet seg, kom vi spent kjørende til vinslottet, hvor vi skulle ha vårt bryllup. Grønne fjellskråninger, modne vinranker og krydret stillhet møtte oss da vi ankom vinslottet. Det var en rustikk og sjarmerende vingård – uten den store luksus, men med alle nødvendige fasiliteter. Akkurat som vi ønsket det!

Vi var så spent, bryllupet med 80 gjester skulle stå om 2 dager. Men alt var ordnet for oss. Alt var som vi hadde drømt om. Det var en koselig og rustikk atmosfære på vinslottet. Alt var planlagt til minste detalj,og det var bare for oss å nyte det. Gunn Janne hadde full kontroll over alle de praktiske forordninger, både store og små, og hun kom med gode innspill.
Det lille kapellet som ligger sammen med hovedbygningen, var nydelig og katolsk utsmykket. Presten, Anders Næss, holdt en uforglemmelig fin og personlig seremoni for oss med innslag av en italiensk operasanger med vakker stemme, akkompagnert av en fiolinist.
Takket være tykke murvegger, var det ganske kjølig i kirken, som resten av rommene på gården. Dette selv uten air condition og på tross av stekende italiensk sommer sent i august. Spisesalen til mindre selskap var flott. Den store spisesalen var også pen, men innredet med litt kjellerpreg, så den var ikke så høytidelig. Den ble pent pyntet, og fylt opp med gjester, og det ble et flott sted å holde middagen. Maten var god og italiensk, og de serverete vin laget på vingården. Hele arrangementet gikk knirkefritt. Personalet på vingården gjorde en kjempeinnsats, de var alltid til stede, og gjorde jobben sin nærmest uten man la merke til det.
Vingården var en fantastisk ramme rundt bryllupet vårt, og alle gjestene var storfornøyde, de gikk turer i området, dro til de lokale landsbyene, eller bare slappet av med deilig mat og vin utenfor værelsene eller nede ved bassenget i sommervarmen.

Om noen leser denne siden, og tenker det ville vært spennende å feire bryllupet sitt på en vingård i Toscana, så ta endelig kontakt med Gunn Janne og Veien til Toscana! Vi kan takke Gunn Janne for at vår drøm ble oppfylt. Det ble en uforglemmelig feiring og vi skylder Gunn Janne en stor takk. Hun var der for oss under hele planleggingen og fulgte oss under bryllupet.

Hilsen Camilla og Thomas

camilla_thomas_juni_2007_3

Leave a Reply